2013. augusztus 7., szerda

1.rész

Sziasztok!
Meghoztam nektek az első részt.
Remélem tetszeni fog és szívesen 
olvassátok amjd a többi részt is.
2 komi után hozom a következő részt!:)
Jó olvasást!
xox.: Tiffany♥


Vissza emlékezés

Most fog eldőlni minden.Megnyerjük vagy sem? Ez a kérdés.Körülöttünk minden úgy tűnt mintha lassított felvételben játszódott volna le.A nézők nagy szemmel nézték a zsűriket és a műsor vezetőt.Vajon ki fogja megnyerni? Kik lesznek a dobogósok? Mindenki izgatott volt.Én alig bírtam megállni a lábamon annyira remegett.Egyszer csak a zsűri oda nyújtott egy papírt a műsor vezetőnek aki egyből fel is olvasta mi áll a lapon.
-A harmadik helyezet a Tisdale testvérek.Nagy tapsot nekik.-tapsolta meg őket a zsűri is.-A második helyezet-nézett a papírjára-Tom Foy.Nagy tapsot neki is.-mosolyodott el a műsor vezető.-És most eljött a várva várt pillanat.Aki elnyeri a kupát és egy 5000 dolláros kupont, amit levásárolhat bármely ruha üzletben.-mikor ezeket mondta szívem már nagyokat lüktetett és mikor elkezdte mondani a nevet, hogy ki nyert az le írhatatlan érzés volt.-Az első helyezet pedig-nyitotta ki a borítékot.-Tiffany Cox és Emy Ashton.
A nézők őrjöngtek, sikítoztak és fütyültek.Mi egymásra néztünk és felsikítottunk Emyvel.Egy-két könnycsepp lepotyogott arcunkon, de az csak az örömtől volt.Felmentünk a zsűrikhez a színpadra és átadták nekünk a nyereményt.Mindenkivel kezet fogtunk, majd vége lett a tehetség kutatónak.Hátra mentünk az öltözőbe átöltözni.Mindenki csak gratulált nekünk.Miután minden cuccunkat elraktuk, hazamentünk.Otthon felállítottuk a kupát és egy ideig csak csodáltuk.

Jelen

-Mehetünk?-szólalt meg Emy.
-Persze.Már is készen vagyok.
Éppen az X-faktorba készülődünk egy válogatásra.Nagyon megváltozott azóta az életünk amióta megnyertük a tehetség kutatót.Állandó színpadi fellépések, tánc oktatások szerveződnek be a napjainkba.Mikor készen lettem már is fogtunk egy taxit és már indultunk is.A taxi elvitt a megadott helyre és már mentünk is befele.Izgultam, hogy kikkel fognak minket összerakni.Amint beértük megkerestük a zsűrit.Az énekeseket akiket beválogattak leültették a közönség helyére.Előttünk voltak "páran" akik megmutatták mit is tudnak valójában.A zsűri mikor már azt hitte mindenki bemutatta a táncát akkor egymás felé fordultak és dönteni kezdtek.Egyszer csak megszólalt a zene és mi tánc lépésekkel mentünk be.Mindenki kérdőn pillantott ránk.Mi ezzel mit sem törődve belekezdtünk a táncba.Ugyan azt táncoltuk el amit a tehetség kutatón.Amikor a zene véget ért mindenki csak nagy szemekkel és tátott szájjal nézett felénk.
-Hát sajnálom..-szólalt meg hirtelen Simon.- de azt kell mondanom, hogy a többieknek nem kellett volna eljönniük.
-Mi??Hogy??-szólalt meg Emy.
-Ti voltatok a legjobbak.-magyarázta egy mosoly mellett, felállt a székéből és megtapsolt minket.
Ekkor következett amire nem számítotunk.Mindenki felállt és elkezdett tapsolni.Mind a ketten elkezdtünk könnyezni az örömtől.
-Köszönjük szépen.-mosolyodtam el.
-Ti győztetek.-mosolygott Simon.-Már most is kezdhettek.
Mi csak bólintottunk és lesétálltunk a színpadról.Amint  leértünk elkezdtünk sikitózni és sírni.Megöleltük egymást majd elmosolyodtunk.Kijött hozzánk egy asszisztens és mondta, hogy ő majd körbevezet minket.Mi csak bólintottuk és követtük a nőt.Megmutatta nekünk, hogy hol van a sminkes, fodrász, stylest utánna megmutatta hol is fogunk gyakorolni.Amint beértünk a terembe mind a kettőnknek tátva maradt a szája.Az asszisztens csak mosolygott majd azt mondta, hogy a többit később megmutatja és elment.Mi egymásra néztünk, majd elmosolyodtunk.Emy elővett a táskájából cd-ét, majd berakta a magnóba.Mi egyből beálltunk  és koreográfia nélkül kezdtünk el táncolni.Mindig így rakunk össze koreográfiákat.Csak úgy táncolgatunk, majd áramlanak belőlünk az ötletek és már kész is.Az asszisztens vissza jött két kapucsínóval a kezében, majd felénk nyújtotta és azt mondta:
-Most tovább kell mennünk.Higyjétek el elég időt fogtok még itt tölteni.-mosolyodott el.
Mi csak bólintottunk egyet és követtük őt.Körbe vezetett minket, majd bementünk egy terembe ahol az énekeseknek mutattak be minket.Láttam amint Emy elkezdi nézni az egyik fiút.Gyorsan kicsit oldalba böktem majd elmosolyodtam.Ő csak a szemével mutatta  a barátait.Bevalva nagyon jól néztek ki.Az egyik különösen is megtetszett.Emy látta majd elmosolyodott és elkezdett a fiúk felé indulni.Én megfogtam a csuklóját és visszahúzdtam.
-Nem mész oda.-suttogtam.
-De intettek nekünk, hogy menjünk oda.-mosolyodott el majd elpirult.
- A szőkével közösen, a szőkével közösen?-nevettem fel mire mindenki minket nézett.
Emy teljesen elpirult és próbálta eltakarni az arcát.Mikor megnyugodtunk elkeztünk a fiúk felé menni.Amint észrevették, hogy közeledünk elkeztek valamit beszélni majd idenéztek és elmosolyodtak.
-Sziasztok.-köszönték egy nagyobb mosoly kiséretével.
-Sziasztok.-köszöntünk egyszerre Emyvel amire elnevettük magunkat.
A fiúk is elnevették magukat majd egyesével bemutatkoztak.Aki elsőre megfogott az Liam Payne volt.Akinek Emy tetszik annak a neve pedig Niall Horan.

4 megjegyzés:

  1. Szia el olvastam, mint olvasód hisz több blogodat is olvasom és ez ígéretesen hangzik, ja és a cserében is benne vagyunk http://kritikatolunkneked.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok:) Nagyon tetszik a blogotok:) Csak így tovább <3

    VálaszTörlés
  3. Pár perc és kinbis van a következő.:) <3

    VálaszTörlés